Alienware High-Performance Systems

  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Technical help
 Winamp Radio Scheduler Forum : Technical help
Subject Topic: Jingles are looping Forever. Why ? Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
dihelson
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 April 2005
Location: Brazil
Online Status: Offline
Posts: 23
Posted: 13 April 2010 at 6:16am | IP Logged Quote dihelson


Hello, Friends,

It seems Mr. Andrei has abandoned us to the luck...
Well, I´d like someone could help me with this terrible problem.

After 5 years running WRS on a computer, I decided to change computer, and installed everything. WRS runs aparently normal, but sometimes, unexpectely play a Jingle and don´t "remember" to take back the playlist again, so the jingle keeps repeating forever. It´s rather sad to notice it, after 12 hours, and people complaining my Radio station went crazy...

What could be doing this ?
Will I have to install any addon, or library in order to work ? I use version 2.07

Thanks in advance,

Dihelson Mendonça
Back to Top View dihelson's Profile Search for other posts by dihelson Visit dihelson's Homepage
 
Mystery
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 March 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 14
Posted: 13 April 2010 at 10:15am | IP Logged Quote Mystery

Hello,

Does it play one particular jingle over and over or the entire jingle playlist? If it's just one particular jingle is it one that you recently added? If this is the case try taking a closer look at that jingle. It's length, amount of silence at beginning and end. Even at that, I can't see why this would be an issue.

Good luck :)



__________________
Back to Top View Mystery's Profile Search for other posts by Mystery Visit Mystery's Homepage
 
dihelson
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 April 2005
Location: Brazil
Online Status: Offline
Posts: 23
Posted: 19 April 2010 at 4:12pm | IP Logged Quote dihelson


Hello, Mistery,

Thank for trying to help me.

No, it´s not any particular jingle. ALL OF THEM. I had to disable them.
Indeed they were working just fine on one computer, and I moved to another. WRS it doing right with jobs. The problem is only with Jingles.

All the best,

Dihelson Mendonça
Back to Top View dihelson's Profile Search for other posts by dihelson Visit dihelson's Homepage
 
Mystery
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 March 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 14
Posted: 23 April 2010 at 12:32pm | IP Logged Quote Mystery

Hmmm, small world.

dihelson, I thought your name looked familiar. I'm also Greg of addonChat support.

Next question(s): What OS did you have on your old computer and what on the new?

This might be an issue. My functional WRS is on XP Home. I have a new netbook with Win7 but haven't tried WRS on it.

Good to see you again even in another forum. :)



__________________
Back to Top View Mystery's Profile Search for other posts by Mystery Visit Mystery's Homepage
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

This page was generated in 0.3125 seconds.

WRS Forums hosted by spacejunk_ technologies